Slot machines

Slots zijn willekeurig

Voordat je ziet hoe slots werken, moet je gewoon begrijpen dat de uitkomst van elke draai willekeurig is. Dit is een vrij eenvoudig concept, maar veel mensen weigeren gewoon om het te geloven.

De symbolen kiezen

Op een gokautomaat kiest een willekeurige nummergenerator (WNG) een willekeurig getal voor elke rol, waarbij elk nummer overeenkomt met een stop op de haspel. Vervolgens stuurt de machine de spoelen om te stoppen op de plaatsen die zijn geselecteerd door de RNG. Merk op dat tegen de tijd dat de rollen draaien, het spel al voorbij is. De RNG heeft de haltes al geselecteerd en de rollen draaien een soort van beleefdheid naar de speler. Gokkasten hebben zelfs geen zichtbare haspels nodig – je kunt gewoon je geld erin stoppen en de machine kan je vertellen of je hebt gewonnen (of niet). Wikkel je hoofd daar een minuut omheen. De aanwezigheid van de zichtbare haspels maakt geen verschil in het spel – ze zijn er gewoon om u te laten zien wat de computer al heeft gekozen.

De jackpot raken

Dus nu we de weging van de rollen kennen, kunnen we die ongrijpbare vraag beantwoorden: wat zijn de kansen om de jackpot te raken? Dit is het antwoord. Ervan uitgaande dat we drie identieke haspels hebben zoals hierboven vermeld, is de kans om het jackpot-symbool op een willekeurige haspel te krijgen 2/128. De kans om de jackpot te raken op alle drie de rollen is 2/128 x 2/128 x 2/128 = 1 in 262.144. (Als je 8 uur per dag snel met 800 spins speelde, zou je eenmaal per 41 dagen gemiddeld de jackpot winnen.) Dit is eigenlijk de kans om de jackpot te winnen op Red White & Blue.

De WNG kiest constant nummers

De WNG werkt altijd, zelfs als je niet aan het spelen bent, honderden willekeurige nummers per seconde. (NV Gaming Regulations, Technical Standards, 1.400) Op het moment dat u op de knop drukt of aan de hendel trekt, kiest de RNG zijn 3 of 5 nummers voor uw spel. Dus als iemand een jackpot speelt op een machine die je aan het spelen bent, ontspan je, je zou het niet gekregen hebben als je bleef spelen, omdat je op een iets andere tijd SPIN zou hebben geraakt dan toen. Elke fractie van een seconde die je uitstelt bij het raken van de knop DRAAIEN resulteert in een andere combinatie.De reden dat de machine voortdurend getallen kiest, is dat niemand een patroon kan onderscheiden in het nummerverzamelproces en daarom een ​​winnaar kan voorspellen. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat iemand dit zou kunnen doen, zelfs als de RNG niet steeds willekeurige nummers zou blijven kiezen, omdat het aantal willekeurige getallen in een complete cyclus astronomisch is, maar het feit dat de RNG-getallen altijd worden verwijderd, verwijdert zelfs de fantastisch externe mogelijkheid dat iemand de uitkomst zou kunnen voorspellen.

Vergelijkbare artikelen

Poetin

6 jaar geleden 0

Make up

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.