Chinese kool recepten

Chinese kool is een gerecht dat niet heel vaak word gegeten toch is het een lekker gerecht om mee te variëren, Bijvoorbeeld deze lekker pittige Chinese kool met ketjap dit gerecht is zeker een aanrader voor fans van een wat pittigere keuken. Dit gerecht is voor 2 personen en is binnen een half uurtje klaar, Dit gerecht is dus echt een aanrader voor iemand die niet al te lang in de keuken wilt staan. Door de rijst word dit een echte maaltijd die snel kan vullen, Ben jij iemand die veel kan eten? probeer dan is een iets grotere portie te maken.


Bereidingstijd: 30 minuten


Ingrediënten

150 gram zilvervliesrijst

1 ui1 Chinese koolhalve rode peper

2 eetlepels olie

1 eetlepel ketjap

50 gram cashewnoten


Bereidingswijze:

  1. Kook de rijst in een pan, snijd daarna de ui klein en maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
  2. snijd de peper, bak de peper in een pan me olie, voeg de Chinese kool toe en bak de groeten mee.
  3. Voeg sojasaus bij voor de smaak aan de Chinese kool,
    Voeg de rijst toe aan de roerbak. laat dit even bakken en serveer met cashewnoten

dit is het gerecht voor iemand die van chinees eten houd! Een lekkere noedel met Chinese kool en kip schotel, Dit gerecht is onze keus voor iemand die graag Chinese kool wilt proberen. Mocht je het lekker vinden geweldig! maar mocht je het niet zo lekker vinden is er bij dit gerecht de keuze om het eruit te halen. ook is dit een snelle maaltijd voor 4 personen, Mocht je dit gerecht nou 2 dagen willen eten? geen probleem zet het in de koelkast en bak het morgen weer op! Haal de spullen in huis en volg ons recept voor een heerlijke Chinese maaltijd!


Bereidingstijd: 30 minuten


Ingrediënten

250 gram Chinese eiermie

Chinese kool

200 gram wortelslierten

250 gram champignons

gember

2 teentjes knoflook

1 lente-uitjes

3 eet lepels rijstolie

4 eetlepels sojasaus

1 eet lepel vloeibare honing


Bereidingswijze:

  1. Snij de Chinese kool in stukjes, Snij de lente ui in ringen, Schil de gember, Snij de champignons en pers de knoflook.
  2. Zet de eiermie op het water en laat deze koken.
  3. bak de wortelslierten 5 minuten in een pan met een scheutje olie.
  4. Bak nu de champignons in de olie, doe het zelfde met de kip blokjes.
  5. Meng de gember, de sojasaus, de honing en de knoflook. Giet de groeten en de mie bij de kip, doe hier een beetje sojasaus bij. Laat die 2 minuten bakken en roer af en toe

Vergelijkbare artikelen

Utrecht (stad)

5 jaar geleden 0

Wat is een stad?

7 jaar geleden 0

Europese unie

7 jaar geleden 0