Bodywarmer

Waarom een bodywarmer dragen?

Voor veel mensen lijkt het bodywarmer vrij zinloos, het lijkt immers gewoon een jasje te zijn waarvan de mouwen ontbreken, dus je zou veronderstellen dat terwijl je je romp lekker warm zou kunnen houden, je armen er gewoon uit komen te vallen in de kou. Het mooie van een vest is echter de veelzijdigheid als een kledingstuk. Je kunt bijna alles onder een vest dragen, of het nu een shirt met lange mouwen is, breigoed of als je naar het strand afdaalt, je kunt altijd topless gaan met je vest. Naast de veelzijdigheid zien bodywarmers veel slijtage bij buitenactiviteiten, zoals fietsen, schieten en vissen. De reden hiervoor is van hun bruikbaarheid als een kledingstuk om extra warmte te bieden zonder je armen te beperken (wat je waarschijnlijk erg nuttig vindt voor veel sporten en hobby’s). Met de introductie van zakken van hun Franse tegenhangers uit de 19e eeuw hebben ze zelfs het extra voordeel dat ze alles kunnen dragen wat je nodig hebt om te dragen. Als je buiten bent en graag kampeert, wandelt of verkent, dan is een bodywarmer de perfecte lichtgewicht toevoeging aan je uitrusting. Gemakkelijker te dragen en in te pakken dan een gewatteerd jasje, het vest biedt een gelukkig medium tussen warmte en gewicht.
Als je nog niet overtuigd bent door de bodywarmer, hebben ze ook het unieke voordeel van een passende nis van te warm voor een jas, maar te koud voor slechts een shirt of trui. Ja, het lijkt erop dat de voordelen van een bodywarmer eindeloos zijn.

Soorten Bodywarmer

De gewatteerde bodywarmer. De gewatteerde bodywarmer heeft wat lijkt op opvulling en werkt op een vergelijkbare manier als een quilt voor je bed. In de zichtbare lagen heeft het vest materiaalzakken zoals een donsvulling die als isolatie dient om lucht vast te houden. Dit helpt je zelfs op de koudste dagen erg warm te houden, omdat de lucht vast blijft zitten. De gewatteerde bodywarmer is een perfecte keuze als u op zoek bent naar iets om u echt warm te houden als u lange tijd in de kou zit.

De Fleece Bodywarmer

Het fleece-bodywarmer is, zoals u zich kunt voorstellen, gemaakt van een fleece-materiaal en heeft de neiging om een lichtere bodywarmer te zijn. Vanwege hun lichtgewicht en slankere pasvorm, het fleece bodywarmer werkt geweldig als zowel een buitenste laag en een middenlaag om te worden gedragen onder een jas of een jas. Je zou kunnen merken dat sommige fleece bodywarmers in speciale interactieve jacks kunnen worden geritst om perfect als middenlaag te functioneren.

The Technical Bodywarmer

Een technische helm kan verwijzen naar alles wat voor een specifiek doel is gemaakt, of het nu gaat om een sport, hobby of iets anders. Je zult bijvoorbeeld een bodywarmers vinden die speciaal zijn ontworpen om het schieten en schieten te complimenteren. Deze hebben meestal extra functies die je niet op andere bodywarmers zult vinden. De Schoffel schietjas, zoals hieronder afgebeeld, heeft diepe open vakken die voor gemakkelijke toegang tot cartridges zorgen.

Vergelijkbare artikelen

Spaanse jurk

4 jaar geleden 0

Merkkleding

6 jaar geleden 0

Portemonnee

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.