Sterrenbeelden

Informatie over sterrenbeeld Ram

De ram was oorspronkelijk het eerste teken van de dierenriem. Rammen proberen vaak tot zichzelf te komen. Daarom lijkt het alsof zij mensen van buitenaf afstoten. Dat is echter niet zo. Rammen willen namelijk genieten van de mogelijkheden in dit leven. Daarbij zijn rammen vaak ondernemend. Een ram zal je daarom vaak terugzien in het zakenleven. Ook een avontuurlijk leven zegt de ram geen nee tegen. De mensheid ziet rammen ook vaak als geboren leiders vanwege hun vertrouwelijke uitstraling. Hiermee willen zij de mensheid overtuigen hoe krachtig een Ram is. Rammen zijn ook zelfverzekerde mensen, die zich niet snel onzeker voelen. Rammen streven vaak naar hun geëiste doelen.

Informatie over sterrenbeeld Stier

Stieren hebben een enorm doorzettingsvermogen. Opgeven zit niet in hun aard. Stieren zetten door totdat zij hun doel bereikt hebben. Stieren zijn betrouwbare mensen. Daarnaast zijn stieren ook goede vrienden. Zij zullen hun vriendschappen altijd zo goed mogelijk proberen te onderhouden. Stieren hechten veel waarde aan vrienden. Als je een stier kwetst, zullen zij het niet snel vergeven, maar toch zullen ze je niet laten vallen als een baksteen. Daarom worden stieren vaak gekenmerkt als koppig. Een stier zoekt ook bijna nooit ruzie, tenzij er een goede reden voor is. Je zult stieren niet snel gekwetst zien, maar van binnen zijn het wel gevoelige mensen.

Informatie over sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen zijn vaak veelzijdige mensen. Bij tweelingen merk je vaak dat zij vol met energie zitten. Elk probleem pakken zij daarom ook graag aan. Tweelingen zijn ook intelligente mensen. Uitdagingen worden door tweelingen geaccepteerd, waardoor zij tevens open staan voor nieuwe informatie. Daarom leest een tweeling ook vaak nieuwsartikelen, omdat het boordevol met informatie staat. Als minpunt vervelen tweelingen zich snel, waardoor de kans groot is dat zij met een taak stoppen. Tweelingen zullen het vanzelf weer oppakken wanneer zij weer zin hebben.

Informatie over sterrenbeeld kreeft

Kreeften zijn meestal creatieve, behulpzame en mysterieuze mensen. Aan de ene kant zoeken zij vooral veiligheid en het comfort maar tegenover staat weer het avontuurlijke. Kreeften kunnen heel goed creatief denken, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Daarnaast is een kreeft rustig qua persoonlijkheid, die graag anderen helpt. Je zult ze ook vaak als gevoelig zien omdat ze snel geneigd zijn emoties van anderen over te nemen. Een kreeft als vriend zal je in de donkerste dagen van je leven erg waarderen. Als negatieve eigenschap kunnen kreeften nogal bezitterig zijn. Dat wil zeggen dat zij veel waarde hechten aan materiële producten, zoals auto’s, meubels en schilderijen.

Informatie over sterrenbeeld Leeuw

De leeuw is een echter krijger. Leeuwen accepteren luxe, rijkdom en macht. Daarbij zijn leeuwen goede mensenmagneten. Zijn trekken als het ware mensen aan met hun prachtige verhalen. Leeuwen kunnen een verhaal zo overtuigend overbrengen dat anderen met veel plezier naar het gesprek luisteren. Leeuwen worden erg gewaardeerd door anderen, waardoor zij een hoge status hebben. Leeuwen vinden het fijn wanneer zij veel vrienden hebben. Helaas kan zo’n vriendschap nogal snel verwaarlozen, aangezien leeuwen vaak open staan voor nieuwe vriendschappen.

Informatie over sterrenbeeld Maagd

Maagden leven vaak in hun eigen wereld. Zij hebben een gigantisch inlevingsvermogen. Een maagd gelooft in de kunst van de mensheid. Maagden hebben namelijk veel vertrouwen in de kracht van de mens. Helaas kunnen maagden ook nerveus overkomen, waardoor maagden regelmatig als onzeker beschouwd worden. Op het moment dat je een maagd beter leert kennen, zal je merken dat een maagd een vriendelijk, meelevend, open en extravert persoon is.

Informatie over sterrenbeeld Weegschaal

Weegschalen voelen zich erg thuis in de politieke wereld. Ze kunnen het perspectief van henzelf bevorderen maar dat van anderen kunnen ze ook goed begrijpen. Weegschalen vind je vaak terug bij een politieke partij. Zij willen de wereld beter maken. Denk hierbij aan het welzijn van de mens en dier, maar ook internationale zaken vinden weegschalen fascinerend. Als nadeel kunnen weegschalen nogal serieus overkomen, omdat ze vaak oplossingen willen bedenken. Weegschalen zullen daarom ook weinig grappen maken.

Informatie over sterrenbeeld Schorpioen

De schorpioen staat bekend om hun extremiteit en intensiteit. Schorpioenen zijn daadwerkelijk intense personen met veel gevoel. Van de buitenkant merk je dit niet snel op, omdat het binnenvetters zijn. Het zijn daarentegen hele bescheiden maar tegelijkertijd ook hele vriendelijke mensen. Helaas worden schorpioenen vaak buitengesloten. De schorpioenen worden in hun jeugdige jaren ook vaak gepest, omdat het stille mensen zijn. Schorpioenen kunnen niet goed van zich afbijten. Ook op werk hebben ze moeite om assertief te zijn vanwege hun innerlijke kwaliteiten.

Informatie over sterrenbeeld boogschutters

Boogschutters staan vooral bekend om hun geluk. Alles wat zij verrichten, zorgt voor een goed gevolg wat de boogschutters betreft. Zowel op werk als in de liefde merk je dat ze vaak hun doel kunnen realiseren. Dit komt mede door de uitstraling van een boogschutter. De uitstraling van een boogschutter is zo positief dat een boogschutter gemakkelijk vrienden met vreemden maakt. Daarnaast mag je een boogschutter ook dankbaar zijn als hij of zij jouw vriend is, want het zijn immers waardevolle vrienden die je niet snel in de steek laten.

Informatie over sterrenbeeld steenbok

Steenbokken zijn altijd wel ambitieus van aard. Ze willen iets in het leven bereiken. Steenbokken willen daarom vaak hun dromen werkelijkheid maken, omdat dit hun voornaamste doel is. Daarnaast zijn steenbokken erg geduldig. Zij kunnen dus lang wachten op wat zij graag willen hebben. Het zijn immers wel voorzichtige mensen. Een steenbok zal daarom nooit extreem handelen, omdat steenbokken daar gewoon niet van houden. Wat wel een minder eigenschap van de steenbok is, is dat zij vaak koppig zijn. Koppig in situaties waarbij het doel onrealistisch lijkt. Toch wil een steenbok nooit opgeven. Dit kan ten koste gaan van hun geduld.

Informatie over sterrenbeeld Waterman

Het sterrenbeeld Waterman staat bekend om hun filosofische blik op de wereld. Het zijn daarom intellectuele mensen en zij zijn nooit te beroerd om ergens lang en diepgaand over na te denken. Een Waterman heeft een duidelijke visie in dit leven. In de praktijk zijn dit de mensen die het creatieve proces op gang brengen. Een Waterman is graag alleen, maar is tegelijkertijd ook een sociaal wezen. Als negatieve eigenschap kan een Waterman nogal opdringerig overkomen.

Informatie over sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn vriendelijke, vertrouwelijke, mystieke en spirituele mensen. Zij leven namelijk in twee verschillende werelden, de realiteit en de fantasiewereld. Vissen zijn daarom ook hele creatieve mensen die hun ideeën goed in de praktijk kunnen brengen. Daarbij zijn vissen ook hele gevoelige mensen. Daardoor kunnen zij snel anderen aanvoelen hoe zij zich op dat moment voelen. Dit gaat echter ten koste van hun eigen kracht. Vissen zijn ook verslavingsgevoelig, omdat zij graag van de realiteit willen ontsnappen. Je moet uitkijken dat je een vis niet kwetst, want dan voelt hij/zij zich voor een lange tijd verdrietig. Ook kan een vis regelmatig doorslaan wat betreft het spirituele. Zo kan een vis het verschil tussen de werkelijkheid en de fantasiewereld niet meer herkennen. Het is ook belangrijk dat je een vis met respect behandelt net als andere sterrenbeelden.
 
Sterrenbeelden – bron Bron: sterrenbeeld

Vergelijkbare artikelen

Bermuda driehoek

5 jaar geleden 0

Bacteriën

7 jaar geleden 0

Pinguïns

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.